Geschiedenis

Het ontstaan van BARFmenu®

Tineke Loeve verzorgde enkele jaren voor verschillende leveranciers de distributie van verse diervoeding. Ze was echter niet tevreden over het bestaande aanbod en besloot daarom in 2010 zelf versvoer te produceren. Tineke richtte TinLo BV op, een groothandel in diervoeding voor honden, katten en fretten. Onder de naam BARFmenu® werd een complete lijn diepgevroren versvoer ontwikkeld. Het resultaat is een hoogwaardig product van superieure kwaliteit, dat voldoet aan de strengste eisen (HACCP).

De ingrediënten worden met zorg ingekocht, samengesteld en verwerkt onder streng gecontroleerde omstandigheden. Het vlees is daardoor altijd van zeer hoge kwaliteit. De BARFmenu producten bevatten geen geur-, kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Bovendien is BARFmenu glutenvrij (dus geen rijst of granen).

De productie voldoet aan de HACCP-normen (Hazard Analysis and Critical Control Points) en TinLo BV staat vanzelfsprekend geregistreerd bij de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (VWA).