Wilt u BARFmenu® proberen?
Wij hebben een speciaal kennismakingspakket samengesteld!

Meer informatie

BARFmenu® is een natuurlijke diepvries vers vlees voeding voor honden, katten en fretten. BARFmenu® is een KVV (Kant-en-klaar Vers Vlees) gebaseerd op het BARF-principe. BARF staat voor Bones And Raw Food.

BARFmenu® bestaat uit een basis- en een *premium* assortiment.
Binnen het basis assortiment is er nu ook een *duurzame* variant. Goed voor dier en milieu!
Het basis assortiment is volledig diervoeder, het *premium* assortiment is aanvullend diervoeder.
Het *Premium* assortiment bevat géén kip en géén rund!

BARFmenu® bevat :

  • Vers vlees (55-60%), verse organen (20-25%), verse vleesbotten (20-25%) en dierlijke vezels* van superieure kwaliteit in de juiste verhoudingen.
  • Geen rijst of granen - dus glutenvrij!
  • Geen geur-, kleur-, en of smaakstoffen.
  • Geen groenten.

De meningen over het al dan niet geven van groenten zijn verdeeld.
Mocht men toch groenten willen geven, dan is BARFmenu - Groentemix de oplossing!
Een groot voordeel van het feit dat wij geen rijst en groenten in BARFmenu® gebruiken is dat honden en katten met diabetes alle smaken kunnen eten (Uiteraard uitgezonderd de Groentemix!).

Alle smaken BARFmenu® voor de kat in 250 gram, zijn ook prima geschikt voor kittens, puppy’s, kleine hondenrassen en fretten. Met BARFmenu® houden we de natuur in eren en is de acceptatiegraad bij zowel hond, kat als fret bijzonder hoog.

* Kan sporen van konijn bevatten.

BARFmenu® Duurzaam

Bij BARFmenu vinden wij gezonde voeding voor huisdieren belangrijk.
Honden en katten dienen vers vlees te eten. Dit heeft echter ook een ecologische impact op ons milieu. Het produceren van vers vlees kost nu eenmaal veel ruimte en water.
Om niet alleen een gezonde bijdrage aan de honden en katten te leveren, maar ook een gezonde bijdrage aan het milieu, hebben wij gekozen voor een duurzame variant met insecten als hoogwaardige eiwit bron.

Hierdoor is het mogelijk uw hond en kat hoogwaardige natuurlijke eiwitten te voeren, met iets minder vlees. Dus voeren met een kleinere ecologische impact. Goed voor dier en milieu!

Waarom BARFmenu®?

Hoge kwaliteit gezonde voeding

BARFmenu is een kwaliteitsproduct waarbij de ingrediënten met uiterste zorg worden ingekocht en samengesteld. Het vlees wordt onder ideale omstandigheden verwerkt, waardoor BARFmenu altijd van zeer hoge kwaliteit is.

De productie

Zo maken wij het

Het productieproces was te zien op RTL4 LifestyleXperience Plus! Bekijk het hier.

1. Het vlees

Wij gebruiken alleen de hoogste kwaliteit vlees voor onze worsten.

2. Het malen

Het vlees gaat uit de koeling direct in de maler, super vers.

3. Het vullen

Uit de maler staan onze werknemers klaar om de worsten met zorg te vullen.

4. Het vriezen

Direct de vriezer in om de versheid zo lang mogelijk te bewaren.

Geschiedenis

Het ontstaan van BARFmenu®

Tineke Loeve verzorgde enkele jaren voor verschillende leveranciers de distributie van verse diervoeding. Ze was echter niet tevreden over het bestaande aanbod en besloot daarom in 2010 zelf versvoer te produceren. Tineke richtte TinLo BV op, een groothandel in diervoeding voor honden, katten en fretten. Onder de naam BARFmenu® werd een complete lijn diepgevroren versvoer ontwikkeld. Het resultaat is een hoogwaardig product van superieure kwaliteit, dat voldoet aan de strengste eisen (HACCP).

De ingrediënten worden met zorg ingekocht, samengesteld en verwerkt onder streng gecontroleerde omstandigheden. Het vlees is daardoor altijd van zeer hoge kwaliteit. De BARFmenu producten bevatten geen geur-, kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Bovendien is BARFmenu glutenvrij (dus geen rijst of granen).

BARFmenu Club

Heeft u een kennel, cattery of frettery?

Staat u als professional voor gezond? 431 Professionals gingen u voor. Bekijk wat de BARFmenu Club u te bieden heeft. Meer informatie

Bekend van TV

BARFmenu® is o.a. te koop bij

Ook BARFmenu® bij u in de winkel?